Tankar kring Ledarskap

Hejsan!

Förra veckan var jag på nätverksträff i ett väldigt blåsigt Vetlanda, Helga var med oss. Vi gick igenom våra Case vi arbetat med och det var otroligt givande. Det var många tankar och funderingar kring våra Case och vi är väldigt kloka tillsammans.

Arbetet med VOL startades upp och det var lite sådär.. Testet var svårt att göra, eller inte svårt att göra men ibland fick jag många viktiga värderingar att ställa mot varandra. Jaja.. jag fick min ”karta” och efter det började mitt huvud snurra.. Hur skulle jag kunna hitta specifika händelser kopplat till detta?????.. någon eller några hittade jag men det var verkligen svårt, och det var väl meningen kan jag tänka. Mera tankar kring mina värderingar lär jag dryfta här och särskilt hur jag ska koppla ihop alla bitar vi får med oss från utbildningen till mitt ledarskapspussel..

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR på er !!!

 

// Liisa Karlsson Vimmerby