Tankar efter Aneby…

Ju mer jag lär mig, ju mer inser jag hur mycket mer det finns att lära! Jag har fått prova på att ge positiv feedback och fokusera på det personen gjorde och vad jag kände då. Kan vara svårt även för oss känslomänniskor… men, så mycket enklare att bemöta och ta till sig när det positiva är kopplat till en handling! Vi har satt oss in mer i våra personligheter och hur vårt ledarskap är kopplat till den vi är och  har även pratat om styrkor och svagheter i ledarskapet. Beslutsfattning tyckte jag var mycket intressant. Jag tar till mig Edward de Bones olika hattar. Känslohatten, faktahatten osv. Bra verktyg vid beslut. Och den viktiga beslutsanalysen! Är så nöjd med alla utbildningsdagar, allt är så genomtänkt, duktiga föreläsare och engagerade kollegor som ger mig mycket! Härligt! Nu ser jag fram emot att få träffa en chef och se arbetssättet mer praktiskt.