Snart dax för nätverksträff

Vardagen rusar på och jag gjorde precis det som Helene varnade för med bloggen: jag tänkte ”jag gör det imorgon”. Först i morse kom ”imorgon” och om bara några dagar är det dags för nätverksträff. Det ska bli jättekul och spännande att höra vad alla har arbetat med i sina case, och roligt att få återkomma till vårt Hultsfred-case som väckt många tankar och funderingar.

Framförallt har jag tänkt på det fina bemötande vi fick av dem vi mötte i kommunhuset och på hur otroligt roligt det är att jobba tillsammans i en grupp, mot gemensamma mål, med kommunikation som fungerar och med ett förtroende för alla i gruppen. Det är också tänkvärt vad man faktiskt hinner på bara tre dagar!

ValuesOnline var en intressant och utmattande övning. Jag undrar nyfiket vad som ska komma ur detta. Det här med värderingar är inte det lättaste…

Nätverksträff alltså – på fredag. Det ser jag fram emot! Men först ska jag på studiebesök till Bryssel…Vardagen rusar på:)