God Jul & Gott Nytt År

När jag tänker tillbaka på detta år blir jag precis varm i hjärtat. Ledarutveckling över gränserna har fortsatt utan ESF. Sju kommuner är kloka nog att ta tillvara på potensiella ledare, utveckla dem och skapar goda förutsättningar för kommande uppdrag. I september mötte jag 19 nya deltagare i programmet. Alla engagerade, positiva och härliga personer som har mod att utmana sig själva. Nu har vi kommit knappt halvvägs och det blir bara bättre och bättre. Föreläsningar, litteraturläsning, case och nätverksträffar har vi hunnit med. Det är någon aktivitet varje månad och det tror jag är ett vinnande koncept, att hinna landa i vardagen och reflektera innan man på nytt är tillbaka på utbildningen. Jag är så glad att få vara med på resan, kommunernas satsning och framförallt att möta de fantastiska deltagarna.

Ta vara på ledigheten i jul och njut av den!

/Helene Gustavsson