Från en ISTJ-person

Har nu hunnit samla ihop tankarna efter förra veckans uppstart i Vimmerby. Det var två väldigt intensiva dagar med många intryck och tankar snurrande i huvudet, mentalt var jag tröttare än någonsin i fredags kväll! Kan dock konstatera att dessa två dagar var mycket intressanta och väldigt givande. Är otroligt tacksam och glad över att få chansen att vara med på denna resa och ser med spänning fram emot fortsättningen tillsammans med er. Just det här med hur en grupp fungerar tycker jag är väldigt intressant, om någon hade frågat mig för några år sedan hade jag instämt med George Washington i följande:

“Jag har lärt mig att en person är tillräcklig för att utföra en uppgift… den utförs sämre av två, och blir sällan utförd alls om tre eller fler personer anlitas.”

Även om vi i den ena gruppen i Vimmerby faktiskt lyckades bevisa att ovanstående stämmer, är det ju oftast tvärtom och det ska bli intressant att få ytterligare kunskaper om hur en grupp fungerar i olika sammanhang.

/Joakim Öhman