Bättre sent än aldrig..

Nu har jag fått både lösenord och tagit mig tid till att skriva.

Vad jag ofta har i huvudet/tänker på, både inom arbete men även när jag träffar grupper i andra samanhang, är i vilken fas de befinner sig. Jag träffar för tillfället några olika grupper, främst i mitt arbete, och tänker mycket på hur man skulle kunna få dem att gå vidare. I en grupp, som jag nyligen kommit in i, och som befinner sig i fas två, ser man tydligt chefens roll. Hur viktigt det är, som vi hade uppe senast på utbildningen, med tydlighet. Jag upplever att det finns några ”småchefer” och det är allmänt stökigt om ni förstår vad jag menar. Jag tycker att det är jätteintressant är att komma utifrån och in i ex den här gruppen och ha med sig dessa tankar från utbildningen och se det så tydligt. Även om jag inte hade gått utbildningen hade jag säkert upplevt ”rörigheten” men kanske inte reflekterat över vad det beror på eller hur man skulle kunna jobba med gruppen. Nu har jag massor med tankar och ideér! Men det är ju inte jag som är chef.

Mvh Anna Halldin